Pánikszoba (teljes film)

péntek, okt 19 2012 10:18DE. at 10:18


Pánikszoba (teljes film)
ertekelesek szama: 0, ertekelesek atlaga:0.00, (0%)

Pánikszoba (teljes film)
A frissen elvált Meg Altman (Jodie Foster) és kislánya, Sarah (Kristen Stewart) egy hatalmas, négyszintes New York-i lakásba költözik. Az ingatlannak van egy titkos, használaton kívüli helyisége, egy pánikszoba, amelyet vasbeton falak és páncélajtó véd, továbbá fel van szerelve minden, a túléléshez szükséges eszközzel. A ház korábbi lakója, azért építette, hogy betörők ellen menedékül szolgáljon. Az elhagyatott, biztonságosnak vélt szoba hamarosan jó szolgálatot tesz a háziaknak, amikor egy éjjel három férfi tör be a házba.

Ezeket a filmeket se hagyd ki

Az időutazó felesége (teljes film) Magyar szinkronos romantikus fantasy-dráma. Főszereplők: Eric Bana, Rachel McAdams. Audrey Niffenegger regénye alapján.
Don Bosco – A szeretet küldetése (2004) olasz filmdráma, 146 perc, 2004  rendező: Lodovico Gasparini forgatókönyvíró: Graziano Diana, Lodovico Gasparini, Saverio D'Ercole, Francesca Panzarella, Carlo Mazzotta, Lea Tafuri zeneszerző: Marco Frisina operatőr: Giovanni Galasso vágó: Alessandro Lucidi szereplő(k):  Flavio Insinna (Don Bosco) Lina Sastri (M...
Hirdetés betöltése...