Leonardo DiCaprio lesz a producere a legújabb Robin Hood feldolgozásnak!

hétfő, júl 18 2016 9:27DU. at 21:27


Leonardo DiCaprio lesz a producere a legújabb Robin Hood feldolgozásnak!
ertekelesek szama: 0, ertekelesek atlaga:0.00, (0%)

A Robin Hoodot immáron sokadszorra viszik filmre, éppen ezért az új változatnál mindent bedob a stúdió a siker kedvéért. Szuperprodukciót visz Leonardo DiCaprio Dobrovnikba: a világsztár jövőre vezető producerként dolgozik a Robin Hood című, sztárszereposztással készülő kalandfilmen Horvátországban.

A Robin Hood: Origins (Robin Hood: Kezdetek) című játékfilmet januárban és februárban forgatják, de már 2017-ben a mozikba kerül. Az ismét szerelmes DiCaprio executive producerként működik közre a Lionsgate Films produkciójának megvalósításában. A filmet Otto Bathurst (Margot, Ny-Lon) rendezi.

leonardo-di-caprio2

Leonardo DiCaprio. Fotó: MTI/EPA/Peter Foley

Robin Hoodot a walesi színész, Taron Egerton alakítja, Kicsi John szerepében pedig az Oscar-díjas Jamie Foxx látható majd. Mariont Eve Hewson ír színésznő, Bono lánya játssza, akit a Kémek hídjában is láthatott a közönség. A forgatókönyvet Joby Harold írta, aki korábban az Éberség és A holnap határa című filmeket is jegyezte, és jelenleg egy Arthur királyról szóló produkción is dolgozik.

A színész számára egyébként nem lesz idegen a kamerák mögötti munka, hiszen A Wall Street farkasa, A hatalom árnyékában és a A lány és a farkas című filmekben már kipróbálta magát. A stúdió bízik Leo tapasztalatában, akinek most tényleg sokat kell letennie az asztalra. Senki nem szeretné, ha egy gyenge utánzatnak tartanák a mozit a kritikusok, így is nagy a kockázat, hiszen megannyi feldolgozás készült már a tolvajok fejedelmének történetéből.

MTI

<h3>Ezeket a filmeket se hagyd ki</h3>
Neurotic – Miért kell összefüggésbe hozn... [youtube http://www.youtube.com/watch?v=GdBi7l3AxP0] Neurotic - Miért kell összefüggésbe hozni (Budapesti látnok demo 1987) Miért kell összefüggésbe hozni Azt a fekete Volgát És a napszemüveges házmestert, Aki csak végzi a dolgát Vagy a fegyveres sofőrt Aki egy országot is elvezet Vagy a bőrkabátos nénit Akinek mindez ...
Harry Potter és a Halál Ereklyéi feliratos elő... Ez az előzetes a Harry Potter és a Halál ereklyéi magyar feliratos előzetese. Vigyázat: 3D vörös-cián színű 3D szemüveg kell hozzá! Várom a hozzászólásokat.
Hirdetés betöltése...