Hogyan nézzél filmet? Segítünk!

Ahhoz, hogy a filmeket le tudd játszani pár szoftverre szükséged van, amik feltehetőleg fent vannak a számítógépeden, de ha mégsem akkor innen letöltheted.

Amire szükséged lehet az online filmezéshez:

Flash Video Lejátszó

Próbáld meg ezt a videót elindítani, ha sikerült akkor ezeket a filmeket meg tudod majd nézni.


Ha nem tudtad elindítani a filmet akkor a  következő programot kell telepítened. Miután letöltötte a programot zárd be a böngésződet, miután végzett, ezeket a filmeket is meg tudod nézni. Adobe Flash Player

DivX videók

Ahhoz hogy leteszteld hogy a DivX videók működnek a gépeden

kattints ide

A link egy új ablakban fog megnyilni, majd ott indits el a play gombot kétszer kell lenyomni ( NE a download gombot nyomd meg!) ha megy a kis bemutató film akkor minden rendben van a DivX es filmeket meg tudod nézni.

Ha azonban nem indult el akkor töltsd le a következő programot: DivX Web Player, majd indítsd el a telepítőt. A komponenseknél elég a DivX Web Playert telepítened, és a Google Chromeot sem muszáj.Ha végzett kérni fog egy email címet, ezt sem érdemes megadni, hogy ne árasszanak el reklámlevelekkel, simán tovább lehet lépni. Ha minden sikerült mostmár ezeket a filmeket is le lehet játszani.

Ha a film elindul,de hibaüzentet ír és nincs hang akkor telepítsd a következő programot: AC3 Filter

Táblázatba foglalva

DivX Web Player Divx filmek lejátszásához
Adobe Flash Player Flash videók lejátszásához
Klite CodecPack Dekódolók filmtömörítési eljárásokhoz
AC3 Filter Dekódolók hangtömörítési eljárásokhoz

Linkbucks

A linkek elott egy linkbucks nevu oldal jelenik meg. A jobb felső sarokban visszaszámol 5 másodpercet majd nyomjatok rá a skip ad feliratra, és máris a filmnél vagytok! Megértéseteket köszönjük!

Reklámok:

Sok tárhelyszolgáltató tele van felugró ablakkal, és előfordul, hogy az emberek összetévesztik a reklámot a filmmel, vagy neki állnak feltelepíteni valamit, amit kidob az oldal (például divx playert). NE TELEPÍTS SEMMIT!!!!! Ezek veszélyes források lehetnek. Minden, ami a filmnézéshez szükséges, itt megtalálod! Ha zökkenőmentesen szeretnél filmet nézni, először telepítsd az előbb említetteket! Utána nem lesz gond a filmekkel, de amíg ezeket nem teszed meg, addig idegeskedni fogsz, hogy az egyes filmek nem mennek vagy akadozik a hang stb..

PopUp hirdetések.
Nézd meg mindig melyik oldalon vagy! Ugyan azon amin voltál-e, sokan azért panaszkodnak, hogy teljesen más oldal jön be, mert nem veszik észre, hogy egyszerre két lapot nyitott meg a böngésző, egyik a film, másik a hirdetés. DivX Web Player esetében mindig csak csak a lejátszó bal alsó sarkában lévő Lejátszás (jobbra mutató háromszög) gombban bízz!

Nem jelenik meg a film:

Általában csak egy reklám jelenik meg a film előtt, megakadályozva a filmnézést, de ezzel nincs más dolgunk mint bezárni.

Néhány szó a videómegosztókról:

MovShare:

A moveshare oldalán megjelenő hangos reklámok sem a mi hibánk.Az itt elinduló reklámokat egy
kattintással ki tudod kapcsolni.Általában magában a bannerekben kell keresned a hang
kikapcsolásának lehetőségét.

StageVU:

Kedvelt videómegosztó ,a hangos reklámokra ugyan az az orvosság,kikapcsolni magában a bannerben.
Ha nem tölt be az oldal akkor kattints bele az egérrel fent a linkbe és nyomj egy ENTER-t.

Novamov:

Kedvelt videómegosztó ,a hangos reklámokra ugyan az az orvosság,kikapcsolni magában a bannerben.
(banner fogalma:banner egy hirdetési megoldás, hirdetés típus, forma online marketingben.)

Putlocker:

Ha a beépített lejátszón nézed akkor az oldal alján találsz segítséget a videó elindításához. Ha az eredet oldalon nézed akkor az oldalon látni fogsz egy 5mp visszaszámlálást, majd kattanj a continue as a free user gombra. Majd indithatod a videót.

FileBase:

Nincs más dolgunk, mint beírni a képen látható karaktereket, majd a Bestatigung gombra kattintani.
Ezután megjelenhet egy új oldalon egy DivX megrendelő űrlap. Ezt zárjuk be!

FullShare:

Amint letelik a 20 másodperc, a számláló helyén megjelenő gombra kattintva érhetjük el a filmet.
A gombra kattintás után megjelenik egy reklám. Ezt a bal felső sarkában található close gombbal zárhatjuk be.

Youwatch:

Regisztrálni nem kell, csak meg kell várni, h visszaszámoljon a szürke “SLOW DOWNLOAD” gomb felett 30 mp-től és csak akkor nyomd meg a SLOW DOWNLOAD gombot, azután megjelenik a lejátszó és a narancssárga gombbal indítható a film. De mindenhol, mindig javasolt az elején lestoppolni, és megvárni, míg betölti a filmeket 1 darabon!

Vidto.me:

Szintén egy kedvelt, és mostanában elég használt videómegosztó! Ha ott vagy a film linkjénél, a következő lépés, hogy rányomsz a “Proceed to video” gombra. Ugyebár:) közben felugróablakokba bele ütközhetsz, de nem baj, máris a filmnél vagy. A lejátszón a filmet, a bal alsó play gombbal indítsd, mert ha a középsőre nyomsz, ismét:) bereklámoznak téged vmi felugró ablakkal! De persze ez sem olyan nagy baj, hisz max. bezárod gyorsan őket!

Akadoznak a filmek:

Ilyenkor két dologra gondolhatunk:

Lassú az Internetkapcsolatunk (1Mb/s nél lassabb Internetkapcsolatnál ez szinte kivétel nélküli)

Túlterhelt a tárhelyszolgáltató (olyan sokan néznek egyszerre filmet, hogy a tárhelyszolgáltató nem képes kielégíteni az igényeket) Ezen úgy lehet segíteni, hogy megállítod a pause gombbal a filmet, hagyod 1-2 percig amíg előre tölt majd a play gombbal elindítod és már nézheted is szakadás mentesen.

A film félúton és nem lehet tovább nézni:

Divx cache-d kicsi(a gyári 512MB semmire sem elég!)
Indítsd el a filmet, jobboldalt alul a player-en ott egy X,klikk/Preferences…/Download cache/Limit cache size on disc: na itt állítsd legalább 1500-2000MB ra(vagy 2GB-ra). (Mundiman).

Köszönet:Sasori-nak

Jó filmnézést!